Video pagina

28 juni 2020
Lieve parochianen van de Maria Magdalenakerk uit Wormer en alle andere belangstellenden. Vandaag vieren we de slotviering, een feestelijke afsluiting van het werkjaar vlak voor de zomer.
Voorganger pastor Ria Casalod;
lectoren: Ina van Kleef en Frans Hofstra van de pastoraatsgroep;
het slotwoord wordt door de voorzitter van het parochieteam gedaan: Peggy Alting-Siberg;
vleugel: Sergej Makarchev.

Dit is de laatste onlineviering. Vanaf 5 juli vieren wij weer in de kerk. Wij hopen dat wij u met de onlinevieringen geïnspireerd hebben en betrokken gehouden bij onze parochie.
Wij wensen u een inspirerende viering toe en hopen u in goede gezondheid te ontmoeten.

Opname & montage: Job Luttikhuizen en Luuk Baltes.
Muziek in deze video:
Wij zoeken u als wij samenkomen (t: H.Jongerius; m: J.H. Thrupp) Behoed me, bescherm me (t: C. Bakker, m: R. Luttikhuizen)
Wat in stilte bloeit (map 159)
Leven met elkaar in liefde en vrijheid (t: C. Bakker, m: R. Luttikhuizen) Zing met mij (t: C. Bakker, m: H. Oosterbeek)

Zondag 21 juni  is er geen opname vanuit onze kerk of de Jozef Kogerveld. Wel is er mogelijkheid om zondag een onlineviering te volgen vanuit De Kwakel.

De voorganger is Diaken Jeroen Hoekstra die ons mee zal nemen rondom het thema ‘racisme en discriminatie’. De muzikale invulling komt van Magret Endhoven, Ireen van Bijnen en Anja Könst.
We hopen dat de viering u mag inspireren!


14 juni 2020 Sacramentsdag
Lieve parochianen van de Maria Magdalenakerk uit Wormer en alle andere belangstellenden. Vandaag vieren we Sacramentsdag, de bevestiging van het feest van Witte Donderdag, waarin het breken en delen wordt ingesteld. Doe zoals is voorgedaan.
Voorganger pastor Matthé Bruijns; lector: Ellie Hoek; vleugel: Sergej Makarchev.
Opname & montage: Job Luttikhuizen en Luuk Baltes.


Voor deze 1e zondag na Pinksteren nodigen wij u uit om te kijken naar de
viering van de Heilige Drie-eenheid vanuit de St. Jozefkerk in Kogerveld. De voorganger is pastor Wil Waardijk. Eugenie Galiart is lectrice en Inge Reijn verzorgt de muziek. De opname en montage zijn door Job Luttikhuizen verricht.
Het thema van de viering is: ‘Daar waar liefde is, daar is God’.
Moge dit mooie thema u steun geven en inspireren.


Pinksterviering 31 mei 3020, Klik op de video om deze te bekijken.
Als u abonnee van ons YouTube kanaal wordt kunt u een herinnering instellen en krijgt u vanzelf een bericht als de viering live gaat. Zie in de alinea onder de woorddienstviering van 24 mei hoe dat in te stellen.
Woordienstviering 24 mei 2020. Klik op de video om deze te kijken.


Krijgt u geen beeld. Ga dan naar ons YouTube-kanaal en bekijk de video.

Word abonnee van ons YouTube-kanaal

De viering is vooraf opgenomen.

Hoe werkt dat?
Om ons online te volgen moet u naar ons YouTube-kanaal gaan en abonneren op ons kanaal. Dat gaat als volgt: Klik hier om naar het videokanaal te gaan. Rechtsonder de video staat ABONNEREN. Klik daarop en klik op het belletje rechts ernaast. U volgt vanaf nu ons YouTube kanaal. Bij aanvang van de live uitzending ontvangt u per e-mail een bericht. Klik er dan op en u kunt dan live de uitzending volgen.

Tips voor optimaal kijkplezier

Vind u het kijkvenster te klein. Klik met uw muis of druk met uw vinger rechtsonder in het scherm op  en het beeld vergroot.

Heeft u een Chromecast op uw TV aangesloten of TV voorzien van streamfunctie, druk dan in het venster op . Dan volgt u de uitzending op TV.