Soep voor een Klamboe!

In het kader van de landelijke Vastenactie steunt onze parochie dit jaar Thea Mom in Gambia. Zij heeft aangegeven dat er een grote behoefte is aan klamboes in de strijd tegen malaria. Het grootste aantal slachtoffers van deze ziekte valt in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Nummer 1 op de lijst van preventieve maatregelen is de klamboe. Één grote klamboe, die €9.00 kost, beschermt 5 kinderen tegen malaria.

De klamboes worden ter plekke genaaid door plaatselijke kleermakers. Zij kunnen zo weer geld verdienen om rijst te kopen voor de families. Op deze manier snijdt het mes aan twee kanten!

Vastenactie dit jaar anders

Dit jaar is het niet mogelijk om, in het kader van de Vastenactie, de jaarlijkse “sobere maaltijd” te organiseren. Om toch de Vastenactie te steunen organiseren wij een SOEPACTIE!

Soepactie
U kunt een heerlijke vers gemaakte mosterdsoep bestellen voor € 5.00. De opbrengst van deze actie doneren wij aan Thea Mom. Zij bestelt hiermee klamboes.

Wij bezorgen de soep in een afgesloten beker met deksel van 500 ml. bij u thuis! U hoeft hem alleen nog maar op te warmen. En hem natuurlijk te bestellen! 😉

De soep bezorgen wij op vrijdag 26 maart tussen 15.00 en 18.00 uur

Wij vragen u bij levering contant en met gepast geld te betalen!

U kunt uw bestelling doorgeven vóór maandag 22 maart

Wij hopen dat u wil bijdragen aan deze actie! De mensen in Gambia zijn u heel dankbaar!

————————————————————————————————————————————–

Bestellen kunt u via onderstaand formulier

Wilt u geen soep bestellen maar wel doneren aan de actie?

Maak dan uw donatie over naar:

Reknr: NL20 INGB 069 62 38 209 tvn TTM Mom / ovv Noodpot/klamboe

[Form id=”11″]