Project Jeugdkoor

Het Project Jeugdkoor is voor jongens en meisjes van 8 jaar t/m 15 jaar.
Bij voldoende koorleden zal het jeugdkoor zingen tijdens de gezinsviering. De repetitie is op vrijdagavond van 19.30 uur tot 20.15 uur ( als de datum van de viering bekend is ) in het Achterschip van de Maria Magdalena kerk te Wormer. De agenda krijg je op tijd via de email. Je betaalt geen contributie. Heb je ook zin om te zingen, kom er dan bij.

Stukje geschiedenis:
Rond 1965 is het kinderkoor opgericht. Annie Sierhuis stond voor het koor en Bets de Lange zat achter de piano. Samen hebben zij dit heel wat jaren gedaan. Daarna heeft Marian Duijn een aantal jaren voor het koor gestaan en in 1980 heeft Vera Spigt die taak op zich genomen. Het koor kreeg toen de naam “De Flierefluiters”. In 1991 heeft Karin Conijn het stokje voor 9 jaar overgenomen met nog steeds Bets de Lange achter de piano. Er kwam een fluitiste bij, Cindy Korver, die later is vervangen door Marion van der Berg en een drummer, Bas Hofstra. Marjolijn Patist heeft deze taak 4 jaar op zich genomen samen met een nieuwe pianist Bep van Overbeek. Vanaf augustus 2004 staat Karin Conijn weer voor het koor en Martijn Kramer kwam erbij als drummer. Kinderkoor is jeugdkoor geworden.

En hoe is het nu:
Het huidige combo bestaat uit Susanne Mol achter de piano, Brenda Conijn dwarsfluit,
Stef Conijn gitaar en Pim Koopman of Jannic de Haas op drums.

Vanaf april 2016 is het koor op zoek naar een enthousiaste dirigent(e).

Jeugdkoor De Flierefluiters is Project Jeugdkoor geworden.

Het jeugdkoor zal bij voldoende koorleden de viering met zang verzorgen.
Dit is gedaan tijdens de Kerstgezinsviering van 2016 en 2017 en de Palmpasenviering van 2017 en 2018.
Voor de Kerstgezinsviering van 2018 op 24 December kunnen jongens en meiden van 8 t/m 15 jaar zich opgeven om mee te zingen met het Project Jeugdkoor. Ze zijn van harte welkom.

Voor eventuele vragen of aanmelding kan je terecht bij:
Karin Conijn tel. 075-642 4977 of via de mail rolkaconijn@planet.nl